Tuinonderhoud

Winterklaar maken van uw tuin of een goede voorjaarsbeurt, om in de toekomst te blijven genieten van uw tuin.

Vakkundig onderhoud is uiteraard een must. Van der Bas Hoveniers is uw professionele en betrouwbare adres als het gaat om snoeien, bemesten, bewerken en onderhouden van uw tuin. Voor nu maar ook tijdens een langdurige vakantie.

Wij hebben daarvoor een aantal pakketten samengesteld, zoals het totaalconcept, de voor- en najaarsbeurt, de vakantieservice en het seniorenpakket.Bij het totaalconcept onderhouden we uw tuin het hele jaar door en geven we advies over eventuele veranderingen. Bij de voor- en najaarsbeurt komen we  in  voor- en  najaar uw tuin snoeien, de grond bewerken, bemesten, enzovoort. Wilt u na uw vakantie niet meteen aan het werk in de tuin maar  genieten, dan biedt onze vakantieservice uitkomst (tevens inbraakpreventie). Bij dit pakket onderhouden wij gedurende uw vakantie de tuin en maaien wij het gras. Bent u al wat ouder, dan is wellicht ons seniorenpakket iets voor u. Wij denken mee in minder onderhoud en u kunt zorgeloos van uw tuin genieten.

Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud van tuinen van bedrijven, instellingen en sportaccommodaties. Vraag ons naar de voorwaarden.

Wij voorzien u graag van meer informatie en een offerte op maat.