Tuininspiratie?

Volop ideeën voor de
kleine en grote tuin.
Bekijk onze fotogalerie.

Tuinplannen?

Advies nieuwe tuin  
Herindeling tuin
Beplanting of
   onderdelen van de tuin
Tuinonderhoud

Wij denken graag
met u mee!

Tuin actie!

Speciale aanbieding
voor het onderhouden
van uw tuin.

klik hier

Ons werkgebied?

Wij leveren vakwerk in
o.a. Gouda, Oudewater,
Schoonhoven, Stolwijk,
Gouderak, Reeuwijk
maar ook in de regio
Alphen a/d Rijn,
Bodegraven en Boskoop.Van tuinontwerp tot herindelen van uw bestaande tuin  

Wij ontwerpen en realiseren niet alleen nieuwe tuinen. U kunt ook bij ons terecht voor veranderingen, herindeling en renovatie van uw bestaande tuin. U bent van harte welkom
in onze showroom waar wij u uitgebreid adviseren over uw vijver, vlonder, schutting, pergola, tuinbeplanting of bijvoorbeeld nieuwe sierbestrating en beschoeiing.

Aan de hand van uw wensen en onze visie maken wij een tuinbegroting. Na uw akkoord gaan wij aan de slag om uw opdracht te realiseren. Daarvoor hebben wij goed opgeleide en ervaren vakmensen in dienst met oog voor detail en gevoel voor vorm. De regie blijft in onze handen en u heeft één aanspreekpunt.

Naast kleine of grotere veranderingen in uw bestaande tuin (bijvoorbeeld een nieuw terras, andere erfafscheiding, speelhoek voor de kinderen of andere beplanting) kunt ook uw eigen tuinontwerp door ons laten uitvoeren.

Uiteraard werken onze teams daarbij heel milieubewust, zowel in de keuze voor de benodigde materialen als bij de verantwoorde afvoer van de afvalstoffen.
Van tuinontwerp tot herindelen van uw bestaande tuin
Van tuinontwerp tot herindelen van uw bestaande tuin
logo_vhg